PBTheme

Energiedrankjes- Werken Ze Nu Echt, Of Is Het Oplichterij?

Pin It

Dit GRATIS Afslank Ebook(28blz) onthult oa. de 10 Redenen Waarom Jij Momenteel Geen (buik)Vet Verbrandt.
KLIK HIER Om Het Meteen Te Ontvangen

Vandaag wou ik het eens over het fenomeen ‘energiedrankjes’ hebben, want daar krijg ik toch zo veel vragen over van deelnemers van het MDP!

Er zijn tegenwoordig een hoop energiedrankjes op de markt, de een nog spannender gekleurd dan de ander, de een bevat nog meer vitamines en mineralen dan de ander- tenminste, dat staat op het label.

Energiedrankjes zijn tegenwoordig helemaal in, en de meeste beloven dat ze je dat beetje extra geven om superresultaten te bereiken terwijl het andere merk ronduit beweerd dat je met hun drankje in superman (of woman natuurlijk) verandert. Met een energiedrankje word je niet alleen de allerbeste atleet ter wereld, maar zit je ook boordevol energie en …. val je ook nog eens af?!

Dat doet me toch een aantal kanttekeningen zetten: zijn energiedrankjes nu echt zo gezond voor je? Krijg je er echt meer energie van? Zijn ze samengesteld aan de hand van een of andere magische energieformule? En val je er echt mee af?

Laten we eerst eens kijken waar energiedrankjes nu eigenlijk van gemaakt zijn. De meeste energiedrankjes zijn gemaakt van koolzuurhoudend water waar een gigantische hoeveelheid fructose (HFCS) aan toegevoegd is.

Dit zijn lege calorieën die je alleen maar dikker maken, en ze zijn waar mogelijk zelfs nog slechter voor je dan de bewerkte suikers die we binnen krijgen. Er zijn echter ook energiedrankjes die ‘geen suiker’ bevatten, maar dan zit je dus met het probleem dat er schadelijke kunstmatige zoetstoffen aan toegevoegd zijn in plaats van de bewerkte suiker of HFCS-fructose. De lange termijn gevolgen van deze kunstmatige zoetstoffen zijn helemaal niet bekend, dus ….. waarom zou je het risico nemen?

Hoe zit dat met cafeïne?

Cafeïne geeft je lichaam geen energie, maar het kan wel een hulpmiddel zijn om het centrale zenuwstelsel te stimuleren. Energie krijg je alleen uit calorieën (koolhydraten, proteïne en vet). In plaats van een drankje te drinken dat kunstmatig toegevoegde cafeïne bevat, zou ik kiezen voor producten die van nature cafeïne bevatten, zoals groene of witte thee. Als je overigens dagelijks koffie drinkt zul je nagenoeg geen effect ondervinden van het energiedrankje omdat je al aan cafeïne gewend bent.

Taurine en vitamines B

Er zijn veel energiedrankjes die er prat op gaan dat ze taurine en vitamines B bevatten. Dat ze taurine bevatten is echt niet zo bijzonder, want in bijna elke proteïnebron zit taurine. De vitamines B die in dat energiedrankje zitten plas je gewoon weer uit. Je lichaam neemt het allerbeste vitamines op uit een natuurlijk product, niet een of ander drankje dat kunstmatig toegevoegde vitaminen bevat.

Laat die kunstmatige ‘energiedrankjes’ dus staan, want dit soort producten hebben simpelweg geen toegevoegde waarde voor je lichaam. Als je op zoek bent naar een ‘pick-me-up’, dan kun je ook mijn recept voor een eigengemaakt energiedrankje proberen!
Ga voor het recept hier heen: Supergezond Eigengemaakt Energiedrankje

 

mdpboekppWil jij eindelijk 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden en een BLIJVENDE oplossing voor je overgewicht?

Wil jij eindelijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes ZONDER nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Probeer dan Risicoloos Het Mentale Dieet Plan uit en geniet VANDAAG nog van je 50% korting zodat…
jij terug het lichaam hebt dat jij verdient.

Word Terug Slank & Fit Zonder Je Nog Langer Kopzorgen te Maken Over Je Gewicht
en geniet van de 50% korting.

Dit wordt beslist je allerlaatste dieet.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

 Dit is slechts één voorbeeld van hoe je met kleine ‘mentale’ aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren. Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen maakt, verbeter je spontaan deze gewoonten waardoor je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier afslankt, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent. Dit is meteen ook één van de grootste voordelen van Het Mentale Dieet Plan.

Dit verklaart waarom de meeste deelnemers van Het Mentale Dieet Plan ook niet het gevoel hebben dat ze op dieet staan en dat ze zichzelf lekkere dingen moeten ontzeggen. Ze hebben gewoon geleerd om op een andere manier met voedsel en eten om te gaan, en ze genieten zelfs beter van de heerlijke gerechten die op tafel komen.

Ontdek via de link hieronder hoe het Mentale Dieet Plan jou kan helpen om op ‘automatische piloot’ en twee maal zo snel af te slanken, zonder joJO-slachtoffer te blijven. Klik hier voor meer info.

Zit je nog steeds met overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt, dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht te winnen.

50-heerlijke-receptenWil jij in 14 dagen of minder 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden  en een BLIJVENDE oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Klik hier en geniet vandaag nog van 50% extra korting en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan”

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?
GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

Share this article

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *