PBTheme

Courgettesoep met Bleekselderij

Pin It

Zin in een makkelijke en snelle soep? Wat dacht je van deze creme-achtige soep gemaakt van bleekselderij en courgette…

Ingrediënten

 • 600 gram courgette
 • 450 gram bleekselderij
 • 1 ui(en)
 • 2 teentjes knoflook
 • olijfolie
 • 1½ liter groentebouillon
 • tijm (naar smaak)
 • oregano (naar smaak)

TOPPING

 • 2-3 el slagroom
 • 1 el + kruimels Parmezaanse kaas
 • fijngehakte peterselie
 • fijngehakte noten naar smaak

Bereiding

Snipper de ui en hak de knoflook grof. Bak dit samen in een ruime soeppan aan in wat olijfolie.

Snijd de courgette en bleekselderij grof, houd 2 stengeltjes bleekselderij achter voor de garnering. Bak de gesneden groenten samen met de kruiden 5 minuten mee met de ui en knoflook.

Voeg de bouillon toe, breng aan de kook en laat 15 minuten heel zachtjes koken of tot de groenten zacht zijn. Pureer de soep vervolgens glad met een staafmixer.

TOPPING
Maak een mooie stevige room van slagroom en Parmezaanse kaas. Verkruimel ook wat kaas voor de garnering. Hak de nootjes en de peterselie.

Schenk de soep in een bord en maak af met de topping en steek er een selderijstengel in.

Dat wordt heerlijk genieten!

 Dit is slechts één voorbeeld van hoe je met heerlijke recepten en kleine ‘mentale’ aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren. Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen leert maken, verbeter je spontaan deze gewoonten waardoor je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier afslankt, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent. Dit is meteen ook één van de grootste voordelen van Het Mentale Dieet Plan.

Na de initiële TURBO faze, waarin je snel en effectief de eerste kilo’s vet verliest (tussen de 15% en 30% overtollig vet in de eerste twee tot drie weken) ben je ondertussen ‘mentaal’ voorbereid om op een spontane manier een reeks kleine veranderingen te maken in je eetgedrag. Hierdoor blijf je verder op een automatische, evenwichtige en lekkere manier afslanken tot jij jouw ideale gewicht bereikt hebt. En dit zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’ en zonder achteraf slachtoffer te worden van het joJO-effect.

Dit verklaart waarom de meeste deelnemers van Het Mentale Dieet Plan ook niet het gevoel hebben dat ze op dieet staan en dat ze zichzelf lekkere dingen moeten ontzeggen. Ze hebben gewoon geleerd om op een andere manier met voedsel en eten om te gaan, en ze genieten zelfs beter van de heerlijke gerechten die op tafel komen.

Ontdek hier hoe het Mentale Dieet Plan jou kan helpen om op ‘automatische piloot’ en twee maal zo snel af te slanken, zonder joJO-slachtoffer te blijven. Klik hier voor meer info.

Ben jij tot hiertoe een joJO slachtoffer geweest? Heb je al alle diëten uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van alle gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken? Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je helpt afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met dit overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt? Dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht voor eens en altijd te winnen. Meer dan 114,687 tevreden deelnemers hebben dit reeds kunnen ervaren.

50-heerlijke-receptenWil jij in 14 dagen of minder 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden  en een blijvende  oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo’s en vetrolletjes zonder nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‘te lijnen’?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van “Het Mentale Dieet Plan

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

 

Share this article

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *