PBTheme

Amandelballetjes

Pin It

Heel geschikt recept voor amandelballetjes (of truffels) om aan gasten voor te zetten, bijvoorbeeld met de feestdagen. Niemand zal merken dat er geen suiker in zit. ūüôā

Als je helemaal geen kokossmaak wilt, kun je ze ook binden met wat geurloze kokosolie.

Ingredi√ęnten

  • 150 gram blanke amandelen, enkele uren voorgeweekt in koud water
  • 50 gram santen (creamed coconut) of 2 eetlepels kokosolie
  • 1/2 theelepel vloeibaar zoetmiddel (bijv. agavesiroop)
  • 1 eetlepel kokosrasp
  • 1 eetlepel cacaopoeder

Bereiding

Giet het water van de voorgeweekte amandelen af en doe ze in foodprocessor of superblender (een gewone mengkom en staafmixer kan ook). Smelt de santen of kokosolie en voeg die toe aan de kom. Voeg ook het zoetmiddel toe.

Pureer de noten tot een egaal en samenhangend deeg. Zorg dat alles goed fijngehakt wordt.

Rol tussen je vlakke handen ongeveer 28 kleine balletjes van het deeg.

Verdeel de balletjes in twee porties en rol de ene helft door de kokos en de andere helft door de cacao tot ze mooi gelijkmatig bedekt zijn.

Doe de bolletjes in een goed afgesloten bakje en zet ze voor een paar uur in de koelkast om op te stijven. Heb je haast om ze te eten, dan kun je ze ook 15 à 30 minuten in de vriezer doen.

Dit is slechts √©√©n voorbeeld van hoe je met heerlijke recepten en kleine ‚Äėmentale‚Äô aanpassingen je eet- en levensgewoonten kan verbeteren. Wanneer je verschillende van dergelijke kleine mentale aanpassingen leert maken, verbeter je spontaan¬†deze gewoonten waardoor je op een automatische, natuurlijke en gezonde manier afslankt, zonder dat je het gevoel hebt dat je aan het lijnen bent. Dit is meteen ook √©√©n van de grootste voordelen¬†van Het Mentale Dieet Plan.

Na de initi√ęle TURBO faze, waarin je snel en effectief de eerste kilo‚Äôs vet verliest (tussen de 15% en 30% overtollig vet in de eerste twee tot drie weken) ben je ondertussen ‚Äėmentaal‚Äô voorbereid om op een spontane manier een reeks kleine veranderingen te maken in je eetgedrag. Hierdoor¬†blijf je verder op een automatische, evenwichtige en lekkere manier afslanken tot jij jouw ideale gewicht bereikt hebt. En dit zonder het gevoel te hebben van te ‘lijnen’ en zonder achteraf slachtoffer te worden van het joJO-effect.

Dit verklaart waarom de meeste deelnemers van Het Mentale Dieet Plan ook niet het gevoel hebben dat ze op dieet staan en dat ze zichzelf lekkere dingen moeten ontzeggen. Ze hebben gewoon geleerd om op een andere manier met voedsel en eten om te gaan, en ze genieten zelfs beter van de heerlijke gerechten die op tafel komen.

Ontdek hier¬†hoe het Mentale Dieet Plan¬†jou kan helpen om op ‘automatische piloot’ en twee maal zo snel af te slanken, zonder joJO-slachtoffer te blijven.¬†Klik hier voor meer info.

Ben jij tot hiertoe een joJO slachtoffer geweest? Heb je al alle di√ęten uitgeprobeerd zonder dat je ze kon volhouden omwille van alle gekke regeltjes die je dagelijks leven onmogelijk maken? Heb je ondertussen ervaren dat er werkelijk geen enkel pilletje of shake bestaat dat je helpt afslanken en je gewicht laat behouden?

Zit je nog steeds met dit overgewicht dat dagelijks door je hoofd spookt waardoor je jezelf niet vrij en onbezorgd voelt? Dan is het misschien de moeite om het eens anders aan te pakken door te kijken hoe Het Mentale Dieet Plan jou gaat helpen om eindelijk de strijd met je overgewicht voor eens en altijd te winnen. Meer dan 114,687 tevreden deelnemers hebben dit reeds kunnen ervaren.

50-heerlijke-receptenWil jij in 14 dagen of minder 5kg tot 17kg (buik)Vet Verbranden  en een blijvende  oplossing vinden voor je overgewicht?

Wil jij ein-de-lijk verlost worden van die overtollige kilo‚Äôs en vetrolletjes zonder¬†nog langer last te hebben van het JOJO-effect of het gevoel te hebben dat je constant zit ‚Äėte lijnen‚Äô?

Lees dan mijn Afslank Rapport (27 blz.) en ontdek oa. 10 Redenen Waarom Je Momenteel Geen (Buik)vet Verbrandt en ontvang 50 Heerlijke Dieetrecepten voor een Platte Buik als extra kadootje.

 

Tot binnenkort,

Vriendelijke groetjes,

Katja Callens
Auteur van ‚ÄúHet Mentale Dieet Plan‚ÄĚ

P.S. Heb je onze 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik en het rapport “Waarom Een Klassiek Dieet & Fitness Je NIET Helpen Afslanken” nog niet?

GRATIS 50 Heerlijke Dieetrecepten Voor Een Platte Buik


Klik op de cover hieronder voor direct ontvangst.

 

Share this article

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *